Mikroträning gör underverk

Önskar du bli mer fokuserad och behålla energin hela dagen? 
Appen erbjuder en stor valmöjlighet. Påminnelser, en kalender för dina framsteg och videos med övningar på 1 minut som ökar din puls, förbränning och cirkulation. Genom att röra dig lite och ofta varje dag får du en hållbar kropp och ett lugnare sinne.

Wellify är ett smart redskap för att bryta ditt rörelsemönster för att må bättre.
Få hela din arbetsplats eller dig själv att ta ett aktivt beslut att skapa nya vanor.

Använd ditt friskvårdsbidrag till onlineträning


Skaffa ett årsabonnemang, mer prisvärt än månadsprenumeration. Passa också på att använda ditt friskvårdsbidrag. 399 kr för 12 månader gäller t.o.m. 2021-03-31.

Är du företag eller arbetsplats kontakta oss för offert. Vi har flera olika prisvärda lösningar, med priser i fallande skala efter antal användare. Kontakta oss här

Så här gör du när du köper din prenumeration:

  • Swicha till 1231090265
  • Ange din mailadress i meddelande.
  • Du får access inom 24 timmar och hur du laddar ner appen samt ett kvitto på ditt köp.

Ladda ner Wellify här:


Linda: "En fantastisk app som påminner dig om att ta pauser i arbetet. Ger dig underbara övningar som ökar energin, rörligheten och blir avslappnad. 5 minuter om dagen ger dig välmående på jobbet. Se till att din arbetsplats skaffar appen."

Passar till kontorsträning hemma eller på jobbet

Appen innehåller wellisar som är max en minut långa. Rekommenderat antal är 5 st/dag, lite tid från arbetet men tillräcklig tid för att låta hjärnan vila. Effekten blir att du blir mer fokuserad och gladare och mindre stressad.

Alla våra rörelser är ergonomiska och kvalitetssäkrade av fysioterapeuter och utförs i videos med instruktioner av professionella instruktörer.

Julia - Wellify har gjort att man koncentrerat sig bättre, har undvikit ”dippar”, medfört gemenskap och framförallt rörlighet. Tack vare appen har vi blivit påminda om att ställa oss upp och röra på oss, samt i stressade situationer kunnat få tid att slappna av litegranna. STARKT JA till att fortsätta med detta.

Hemligheten med Wellify

Med skräddarsydd mikroträning har du själv möjligheten att bestämma vad just du vill ha. Vill du stressa ner, få mer energi, bättre rygg, bättre hållning, bli rörligare? Du väljer!

VÅR MISSION: Att skapa friskare arbetsplatser

VILL DU OCKSÅ FÅ EN FRISKARE ARBETSPLATS? KONTAKTA OSS