Mikroträning gör underverk

Mikroträna under dagen och fyll på med energi, stressa ner eller ge din rygg och dina axlar lite kärlek.

Vill du få extra draghjälp? 

Wellify är ett smart redskap för att bryta ditt rörelsemönster för att må bättre.
Få hela din arbetsplats eller dig själv att ta ett aktivt beslut att skapa nya vanor. Wellify erbjuder en stor övningsbank att ta till under arbetsdagen. Med påminnelser, variation på övningarna och möjlighet till att skräddarsy din mikroträning samt en kalender som visar dina framsteg kan du förändra gårdagen till det bättre. Ladda ner appen idag! 14 dagar fritt innan du startar din prenumeration!


Linda: "En fantastisk app som påminner dig om att ta pauser i arbetet. Ger dig underbara övningar som ökar energin, rörligheten och blir avslappnad. 5 minuter om dagen ger dig välmående på jobbet. Se till att din arbetsplats skaffar appen."

Alla har en minut

Appen innehåller wellisar som är max en minut långa. Rekommenderat antal är 5 st/dag, lite tid från arbetet men tillräcklig tid för att låta hjärnan vila. Effekten blir att du blir mer fokuserad och gladare och mindre stressad. Alla våra rörelser är ergonomiska och kvalitetssäkrade av fysioterapeut och utförs i instruktionsvideos av professionella instruktörer.

Julia - Wellify har gjort att man koncentrerat sig bättre, har undvikit ”dippar”, medfört gemenskap och framförallt rörlighet. Tack vare appen har vi blivit påminda om att ställa oss upp och röra på oss, samt i stressade situationer kunnat få tid att slappna av litegranna. STARKT JA till att fortsätta med detta.

Hemligheten med Wellify

Med skräddarsydd mikroträning har du själv möjligheten att bestämma vad just du vill ha. Vill du stressa ner, få mer energi, bättre rygg, bättre hållning, bli rörligare? Du väljer!

VÅR MISSION: Att skapa friskare arbetsplatser

VILL DU OCKSÅ FÅ EN FRISKARE ARBETSPLATS? KONTAKTA OSS