Mikroträning gör underverk

Ta aktiva mikropauser under dagen och fyll på med energi, stressa ner eller ge din rygg eller dina axlar lite kärlek.

Vill du få extra draghjälp? Då är Wellify för dig.

Wellify är ett smart redskap för att bryta ditt rörelsemönster för att må bättre.
Få hela din arbetsplats att ta ett aktivt beslut att skapa nya vanor. Med gemensam uppstart och tävling på en månad blir det roligare på jobbet och att röra sig. Efter det så kan vi lova att ni känner skillnaden både i kropp och i prestation och då fortsätter ni, i den takt och med de wellisar (våra mikropauser) som passar er bäst.

Alla har en minut

Appen innehåller wellisar som är max en minut långa. Rekommenderat antal är 5 st/dag, lite tid från arbetet men tillräcklig tid för att låta hjärnan vila. Effekten blir att du blir mer fokuserad och gladare och mindre stressad. Alla våra rörelser är ergonomiska och kvalitetssäkrade av Fysioterapeut (sjukgymnast).

Hemligheten med Wellify

Med skräddarsydda pauser har du själv möjligheten att bestämma vad just du vill ha för mikroträning. Vill du stressa ner, få mer energi, bättre rygg, bättre hållning, blir rörligare eller bli av med gamnacken? Du väljer! Färdas upp ur havet och upp i bergen, spelbanan hjälper dig att visualisera dina framsteg och påminnelserna hjälper dig att komma ihåg när det är dags att ta en kort paus och stärka kroppen och hjärnan.

Hur går det till?

Då den gemensamma uppstarten är nyckeln för att lyckas så vänder vi oss i första hand till arbetsplatser. Det kan vara hela företaget eller en avdelning men att det är flera som kör har visat sig vara vägen till framgång. Är du egenföretagare kan du utmana andra företagare i din närhet.
Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Investering i friskvård

Wellify kostar 199 kr per anställd för 3 månader. Då ingår den gemensamma uppstarten och vi sköter all admin och uppföljning. Efter det så kostar Wellify 29 kr/anställd och månad för de som vill fortsätta.
Är du egenföretagare har vi ett årsabonnemang på 299 kr/mån.
Större företag/kommuner med mer än 50 anställda gäller offert.
Alla priser är ex moms.

VÅR VISION: Vi vill att alla ska må bättre och på köpet öka frisktalen.

Så här går det praktiskt till för deltagaren: 
1. Ladda ner Wellify appen till din mobiltelefon. 
2. Logga in med din jobb emailadress när det är dags för ditt företags gemensamma uppstart! 
3. Välj själv vad du vill få ut av dina pauser. Få mer energi, bli lugnare eller minska dina spänningar?

 Kör!

VILL DU OCKSÅ BLI EN AV VÅRA NÖJDA ANVÄNDARE? KONTAKTA OSS