Friskvård för bättre hälsa

Sverige är det land där vi sitter mest. Endast 1 av 10 barn uppfyller kraven på fysisk aktivitet och bra kost. Dessutom toppar Stress och anpassningsstörningar försäkringskassans lista på mest sjukskrivna. Detta är siffror vi vill vara med och förändra. För droppen urholkar inte stenen med dess kraft utan genom att ofta falla. Att röra sig och göra något varje dag blir positivt på hälsan.

Skapar förbättrad arbetsmiljö

På Wellify brinner vi för att hjälpa till att lösa problemen med psykisk ohälsa, stillasittande och trötthet på jobbet. Vår vission är välmående arbetsplatser, skolor och människor. 

En app för ergonomi och mikroträning

Våra grundare av Wellify, Johanna, Matilda och Conny är drivna från egna erfarenheter av utmattningssyndrom, ont i ryggen och problem med att få orken att räcka till. De har själva blivit hjälpta av Wellify´s app.

Förebygger stress och förbättrar ergonomin

Vi tror att du också kommer må bättre med Wellify. Vi är övertygade om att de arbetplatser och skolor som använder Wellify blir en trevligare plats att vara på och får anställda och elever att må bättre, med sänkt stressnivå i kropp och sinne. Kontakta oss och få en genomgång av appen.

KONTAKTA OSS!